23 Mayıs 2013 Perşembe

Mustela Strech Marks Intensive Action 75 ml

Mustela Strech Marks Intensive Action 75 ml


      Bayanların cildinde deformasyona sebebiyet veren birçok etken bulunmakla birlikte bunların ilk sırasında doğum ve etkileri gelmektedir. Özellikle hamile bayanların karın bölgesinde görülen devamlı büyüme doğum sonrası kaybolduğunda ortaya elastikiyetini kaybetmiş bir cilt çıkmaktadır. Bunun cilt üzerinde görünüm şekli ise çatlakların oluşması olarak özetlenebilmektedir.

      Özellikle doğum sonrası bayanlarda bu tarz cilt sorunlarını gidermek amacı ile çok fazla çaba sarf edilmektedir. Bunun farkında olan  Mustela markası anne ve bebek bakımı konusunda geliştirmiş olduğu ürünleri ile bireylere yardımcı olmaktadır. Annelerin doğum sebebi ile ciltlerinde görülen çatlakların oluşmasını engellemek ve var olan çatlakları gidermek amacı ile Mustela tarafından üretilen Mustela Strech Marks Intensive Action bu ürünlerden biridir.

     Mustela Strech Marks Intensive Action krem sayesinde doğumdan sonra oluşmuş çatlakların görünümünün hafiflemesi sağlanabilmektedir. Zira bu etkisini içeriğinde aktif olarak bulundurduğu elastoregulator ve uyarıcı fizyolojik etkili peptidler ile gerçekleştirmektedir. Ayrıca bu bileşenler yardımı ile dokularda görülen gerilmelerin giderilmesi ve şişme sonucu hasar görmüş elastin ve kolajen liflerin yeniden şekillendirilmesi de başarılı şekilde gerçekleştirilir. Bunların haricinde bileşiminde barındırdığı diğer etkili bileşenler elastoregulator, chlorophycea özü, silicium, çinko, bakır, sophora japonica, B5 vitamini, alpha-hydroxy acid, biomimetic peptiddir. Özellikle Alpha-hydroxy acid, silicium, ve B5 vitamini etkileri ile hücre uyarılmasını destekleyerek dokularda yenilenmeyi tetikler.

     Dermatolojik olarak testlerden geçirilmiş olan Mustela Strech Marks Intensive Action krem hipoalerjenik özelliği sayesinde alerjik reaksiyonlara sebebiyet vermez. Ayrıca emzirme döneminde kullanımı da herhangi bir engel teşkil etmeyen Mustela Strech Marks Intensive Action krem tüm jinekolojik testlerden başarı ile geçmiştir.Mustela Strech Marks Intensive Action kremin kullanımı ile alakalı olarak var olan çatlakların üzerine direkt uygulanması önerilmektedir. Günde iki kez düzenli kullanımı sayesinde söz konusu çatlaklar giderilmekle birlikte cildin hoş bir kokuya bürünmesine yardımcı olur.
 
Özellikler :

•  Elastoregulator® soya peptid türevi ve uyarıcı fizyolojik etkiye sahip peptidler sayesinde, cildi destekleyen ancak dokulardaki gerilme ve şişme sonucu hasar görmüş elastin ve kollajen lifleri yeniden şekillendirir.
•  AHA, Silicium ve B5 Vitamini sayesinde hücreleri aktif olarak uyarır ve doku yenilenmesini destekler.
•  Alerjik reaksiyon riskini minimuma indirmek üzere hipoalerjenik olarak üretilmiştir. Gerekli hijyenik önlemleri almaya özen göstermek kaydı ile, emzirme döneminde kullanılabilir. Ultrasonogram uygulamaları ile uyumludur.
•  Jinekolojik testlerden geçirilmiştir.

Kullanım Şekli :
•  Yüksek oranda yenileyici aktif etken maddeler içerir. Tüm çatlakların üzerine direkt olarak uygulanmalıdır.
•  Hoş bir yapıya sahip bu kremsi jel, üç ay boyunca, günde iki kez kullanılmalıdır.
•  Özel pompası, miktarın ayarlanmasına yardımcı olur ve kullanım kolaylığı sağlar. Güneşe çıkmadan önce çatlakların mutlaka uygun bir güneş koruyucusu ile korunması gerekir.
•  Ana etken maddeler Elastoregulator® Soya Peptid türevi, Chlorophycea Özü, Silicium, Çinko, Bakır, Sophora Japonica, B5 Vitamini, AHA Alpha-Hydroxy Acid, Biomimetic Peptid.





Mustela Anne Ürünlerini indirimli olarak en ucuza alabileceğiniz online site http://www.mamacim.com/?kategori-mrk-193-Mustela.html u ziyaret ediniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder