23 Mayıs 2013 Perşembe

Mustela Specific Support Bust 125 ml

Mustela Specific Support Bust 125 ml

   Hamileliğin bayanlarda sebep olduğu birçok olumsuz etki bulunmaktadır. Zira bu süreç zarfında vücut

     Bayanlarda buna benzer sorunları önlemek ve genel sağlığı iyileştirmek amaçlı çeşitli markalardan yardım almak mümkündür. Bunların içerisinde Mustela ise gerek bebek gerekse anne bakımı için üretmiş olduğu etkili yardımcı ürünler ile adından sıklıkla söz ettirmektedir.

     Mustela’nın üretmiş olduğu anne bakım ürünlerinden biri de Mustela Specific Support Bust özel göğüs sıkılaştırıcı üründür. Mustela Specific Support Bust özel göğüs sıkılaştırıcı sayesinde hamilelik sürecinin bayanların göğüs derisi üzerinde neden olduğu elastikiyet kaybını giderici etkileri bulunmaktadır.

     Mustela Specific Support Bust özel göğüs sıkılaştırıcı bileşiminde chlorophycea özü, escin ve calendula barındırması sayesinde göğüs derisi üzerinde iyileştirici etki gösterir. Bir başka etkili bileşeni elastoregulator sayesinde ise doğumdan sonra oluşabilen elastikiyet kaybını ortadan kaldırır. Sarkma ve yumuşama eğilimleri en aza indirgenir.  Ayrıca buğday özü bileşeni ile hamilelik sürecinde göğüslerin büyümesi sebebi ile yaşanılan hassasiyeti ortadan kaldırmaya yardımcı olur. Göğüslerde diriliği artırmayı ve epidermis tabakasını yenilemeyi ise zengin silisyum içeriğine borçludur.


yapısında rol alan hormonlarda değişiklikler olmaktadır. Aşırı kilo alma, cilt yüzeyinde çatlakların ve çizgilerin oluşması, göğüs bölgesinde sarkmalar bu tarz değişikliklerin başlıcalarıdır. Bu gibi değişiklikler fiziksel olarak bayanlarda kötü görünüme sebep olmanın yanında önlem alınmadığı takdirde ruhsal sorunlara da yol açabilmektedir.

     Emzirme döneminde kullanımı ile ilgili uzmanların temizlik ve hijyen şartları koştuğu Mustela Specific Support Bust özel göğüs sıkılaştırıcı avuç içerisine bir miktar alınıp, göğüslere dıştan içeri doğru masaj yapılması sureti ile uygulanır. 


Mustela Anne Ürünlerini indirimli olarak en ucuza alabileceğiniz online site http://www.mamacim.com/?kategori-mrk-193-Mustela.html u ziyaret ediniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder